nedeľa 24. mája 2020

Projekt BlackOut Knuckles - Bad MotherFucker

Projekt BlackOut Knuckles - Bad MotherFucker. Chcel som to nejak hromadne zverejniť len by toho bolo veľa a neprehľadné tak postupne ;-). Viac foto nájdete na stránke Ostatné Chladné Zbrane.



Projekt BLACKOUT KNUCKLES


Hovorí sa... „Koľko ľudí! Toľko chutí!“ A tak je tomu aj u remeselníckej tvorbe! Každý remeselník dá kusok svojej zručnosti, lásky a ducha do diela.  Projekt BlackOut je tým krásnym príkladom a vzorom, že aj napriek veľkému množstvu rôznych dizajnov, materiáloch a technologických postupov sa dá nájsť ten Váš priestor, ktorým môžete prispieť k tvorbe daného diela.
Mosadzne boxery alebo Brass Knuckles asi netreba nikomu predstavovať a určite sa každý s ním stretol ak nie na živo tak aspoň v nejakom filme ho určite videl... História tejto chladnej zbrani je veľmi zaujímavá a mnohokrát veľmi krvavá preto nie je divu, že tento nástroj je aj zaraďovaný do kategórií zákerných zbraní.
Boxer ako nástroj na obranu je veľmi efektívnym no treba byť hodne opatrný lebo človek môže spôsobiť až smrteľné zranenia alebo pri nesprávnej manipulácií aj sám seba poraniť.
A je tu tá druhá viac príjemná strana, ktorou je zberateľstvo resp. dizajn. Tak ako sa zbierajú akékoľvek iné nástroje predmety tak i boxery sú zaujímavým artiklom pre vytvorenie zbierok. Viac sa dozviete o tomto projekte na stránke Ostatné Chladné Zbrane.