pondelok 5. marca 2012

Pekiti Tirsia Kali Knife by DEK

PTK by DEK je novy bojový nôž robený na mieru a v spolupráci s budúcim užívateľom. Projekty tohto typu sú pre mňa  jak objaviteľská dobrodružná cesta neznámou krajinou. Úspech a odmena je hlavne výsledok a nove objavene možnosti vďaka, ktorým môžem toto krásne remeslo nožiarstvo posunúť na vyššiu úroveň či sa mi to podarilo nechám posúdiť Vás.  Krásny deň prajem Všetkým :-)

Kentaur dive a bezcitne zviera

Na stránku Pevne nože som pridal novy EDC/Tactical nôž meno som zvolil podľa mytologickej bytosti Kentaur, ktorý bol na pol človek a pol zviera. Nie nebojte sa nevyklonoval som si nového Kentaura ale meno, ktoré pasuje tomuto novému nožu v dizajne darkdarkness, zvýšenou univerzálnosťou jak uliate.




nedeľa 4. marca 2012

Kuchynské nože DEK


Na stránku Pevne nože som pridal sadu nových kuchynských nožov, ktoré nevyzerajú len pekne ale majú i vylepšenú univerzálnosť vo všestrannom využití. 

Puzdro na veľkého Rusa


Na stránku Puzdra a Zdobenia som pridal zaujímavé puzdro na veľký lovecky nôž myslím, že sa mi podarilo čo poviete na to? :-) Fotografia trochu skresľuje v skutočnosti to vyzerá ešte lepšie...