sobota 30. januára 2016

Dark Ghost duch, ktorý pomáha tým strateným v temnom lese!

Na stránku Pevne nože II. som pridal ďalší s dokončených projektoch i keď len na polovicu. Tento projekt obsahuje dva dlhé nože. Hotový je Dark Ghost Outlander a druhy je Dark Ghost Woodlander. Dnes Vám predstavím model Dark Ghost  Outlander.



štvrtok 28. januára 2016

Nutron Voayger - nový dizajn nožov Nutron

Na stránku Pevné nože II. som pridal nové modely typu Nutron s projektu Nutron Voayger. Dizajnovo sú podobne ako ich predchodcovia. Rozmerovo sú niečo medzi pôvodnými Nutronami a rukoväte DarkStaroch. Nové materiály povrchové úpravy a oveľa viac nájde na novej stránke Pevne nože II. J.

Nová stránka Pevne nože bola založená na podnet návštevníkov môjho blogu keďže niektorým sa dlho tato stránka načítavala hlavne v mobiloch. Preto príchodom nového roku a prvého tohtoročného projektu som aktivoval i novú stránku. Snáď to prispeje k pohodlnejšiemu čítaniu mojich článkoch a pozeraní obrázkov... Prajem všetkým krásny deň J.



Glutton Hatchet nové základy prastarého projektu Sus Scrofa!

Na stránke Sekery Vám predstavujem pokračovanie projektu Sus Scrofa. A to novým projektom GLUTTON HATCHET, ktorý obsahuje dva modely sekeriek s čepeľou s ocele Sleipner. Noviniek je viac nielen v tomto projekte ;-)