piatok 22. apríla 2016

Zver, ktorá likviduje všetko čo mi príde do cesty!

Dnes by som chcel Vám prestaviť nové modelu Projektu Dark Hunter a to  Skinner Chrom Boar Craft a Dark Boar Craft. Projekt Dark Hunter obsahuje dizajny nožov určených hlavne pre poľovníkov a lovcoch ale tiež pre všetkých nadšencoch prírody teda outdooru... Dark Hunter nože sa vyznačujú univerzálnou ergonómiou rukoväte vhodnou do všetkých rúk od malej až po väčšie  a vďaka ochranným prvkom ako záštite resp. výstupu  na spodnej strane a drážkovanej opierke na prst je zvýšená ochrana proti skĺznutiu ruky na ostrie noža. Táto univerzálnosť nie je iba v jeho využití ale aj v nespočetných možných dizajnových kombinácii s výkonnými čepelí čím vzniká priestor pre dizajnovú mágiu tvarov... dva nové prírastky do tohto projektu sú tým dôkazom. Viac na stránke Pevné nože II.


streda 20. apríla 2016

InK High Equel ďalšia potvorka vyvrhnutá matičky zeme!

Projekt  InK bol veľmi zaujímavý hlavne povrchovými úpravami čepelí ale aj povrchovými úpravami črienkou. U tohto modeli je zvolene viac menej čistejšie línie no i tak stoji za to sa naň pozrieť bližšie... Viac na stránke Šperky, prívesky a suveníry.


Temné potvorky vystrkujú rožky s temnoty pekiel!

Tak konečne sa mi podarilo ďalšie modely projektu Neck Karambit vyrobiť. Ako by to bolo keby sa jednalo len o kópie predošlých modeloch. U týchto nových modeloch to nie je ináč a pridal som i bonus ;-D. Tento projekt obsahuje dva typy modeloch a to bez črienkou  a s črienkami. Nemôžu chýbať rôzne povrchové úpravy čepelí. Viac na stránke Šperky, prívesky a suveníry.


pondelok 18. apríla 2016

Exzemter v novom šate!

Exzemter bol jeden s prvých karambitoch s projektu Nautilus. Bola to taká prvotina v novom dizajne a hlavne materiáloch keď vznikal. Dnes by som  chcel Vám predstaviť nový dizajn, vzhľad a použitých materiáloch. NFK Exzemter - Desert Fox. Viac na stránke Pevné nože II..


Prebudenie projektu Nautilus Future Karambits!

Málokedy sa mi podarí zrealizovať ďalšie pokračovanie nejakého zaujímavého modelu s projektoch, ktoré som vytvoril. No i napriek tomu pomaly ale isto sem tam sa mi to i podarí a takým pokračovaním je i projekt Nautilus Future Karambits. Konkrétne sa jedná o model NFK - Vailo. Nové modely vychádzajú priamo s dizajnu NFK - Vailo. Rozdiely hlavne u modelu Vailo Exit sú nepatrne čo u modelu Vailo Exit One je to už vidieť na prvý pohľad. Viac o nových modeloch na stránke Pevné nože II.